Palvelun sisältö

Palvelun sisältö

KUVAKIRJASTO.FI–  palvelu muodostuu asiakkaalle tehtävän kuva- ja videokirjaston valmistamisesta, ulkoasun suunnittelusta, kuvien ja videoiden sijoittamisesta ja vuosittaisesta palvelun ylläpidosta sekä  tukipalveluista. Käyttäjälle annetaan ohjeet kuvien ja videoiden hallintaan, johon kuuluu kuvien ja videoiden lisääminen, niiden poistaminen tai uudelleen järjestely. Ulkoasua pystyy myös muokkaamaan jälkeenpäin monilla eri tavoilla. Palveluun pystyy lisäämään tunnuksia usealle käyttäjälle.

Kuvakirjasto on nopea tapa hallinnoida kuva- ja videomateriaalia sekä e-lehtiä internetissä.  Siihen voidaan lisätä erilaisia ominaisuuksia kuten kieliversiot, ostoskori, kuvat, videot, Google Analytics- kävijätilastointi, linkitys sosiaaliseen mediaan kuten Facebook- tai Youtube- sivuille.

.  

Palvelun tarjoaja vastaa Kuvakirjasto.fi-  toiminnasta ja teknisestä tuesta. Kuvat ja videot laitetaan lähetetyssä muodossa asiakkaan Kuvakirjasto.fi -palvelun galleriaan, joka linkitetään asiakkaan omille sivuille. Kaikki yleiset tiedostomuodot sopivat. Korkearesoluutiokuvien (mediakuvat) määrästä sovitaan erikseen. Mikäli kuvat edellyttävät erikoiskäsittelyä ja videot edellyttävät editointia, siitä sovitaan erikseen.

Facebook